4. juli 2011

SHELLAC

I dag har jeg forsøkt Shellac for første gang. Var hos fotpleier på Oslo Hudpleieklinikk for å få føttene mine sommerklare, og tok i samme slengen en Shellac pedikyr. Jeg er ikke typen som tar så mye pedikyr og den slags, men jeg fant ut at denne gangen så kunne det være gøy å prøve noe nytt. Shellac er kombinasjonen mellom en neglelakk og en gelé og det sies at den sitter på neglene uten å flasse av eller ripes opp i minst to uker. Flere steder kommer den faktisk med en "grave i jorda" garanti hvis man har det på hendene.
Det nederste bildet hvor jeg har foten inne i boksen med blått lys er en viktig del av prosessen, dette er en UV-lampe som herder lakken. Og resultatet? Helt fantastisk. Jeg valgte fargen sort, og jeg tøyser ikke når jeg sier at jeg faktisk kan speile meg i mine egne tånegler (haha!). Om det holder i 14 dager og vel så det, det gjenstår å se. Nå skal jeg rulle meg rundt i de italienske olivenlundene og på de brattesvabergene (rullestenene) de neste 14 dagene, så jeg får virkelig se om det er så bra som det lover.


Foto: Tulipe Noir

1 kommentar:

  1. Jeg digger Shellac, perfekt før en ferietur. Vil jo ikke bruke ferien på å lakke negelene annenhver dag etter utallige badeturer og rulling i sanda ;) Kos deg i vakre Italia!

    SvarSlett