20. desember 2011

CANDY
I fjor bestemte jeg meg for å kjøpe litt ordentlig fin julepynt til å henge på treet. Det er så koselig med noe som man bli litt glad i og ta frem år etter år. Jeg fant ut at jeg ville ha et godteri/kake-tema med tradisjonelle farger og startet deretter jakten på den fineste pynten jeg kunne finne. Jeg må innrømme at det ble veldig mye Ebay, amerikanerne kan virkelig det med å feire jul.

Her ser dere noen av den fineste og søteste pynten jeg nesten ikke kan vente med å få hengt opp på årets juletre. Hadde jeg vært et barn så hadde jeg garantert satt tennene i flere av disse før noen hadde fått sagt... ribbe!


Foto: Tulipe-Noir

8 kommentarer:

 1. Kan du lage slik til meg og ? :)

  SvarSlett
 2. Herreguuuuuuud! Jeg er sjaluuuu!

  SvarSlett
 3. Håper du legger ut bilde av juletreet ferdig pyntet :) Rene "Hans og Grete" tre :0)

  Linda

  SvarSlett
 4. Jeg trodde seriøst de var ekte på de første bildene! Gleder meg til å se det ferdige resultatet ;)

  Fin kveld til deg!

  SvarSlett
 5. Er det pynt? Å trodde det var kaker selv. Utrolig kule;)

  SvarSlett
 6. linda-mari: I wish I could :)

  Marte: Ikke være sjaluu da, du kan jo låne? Passer januar bra? :)

  Linda: Du sier noe der, det blir faktisk veldig Hans og Grete. Får bare ikke håpe den slemme heksa lurer rundt i buskene mine. Skal legge ut bilde hvis jeg får tatt en fint bilde, jeg :)

  Anette: Som sagt hadde jeg vært barn eller hatt barn så tror det lett hadde blitt en tur til tannlegevakten i løpet av julen, for de ser skikkelig ordentlige ut. Og det var jo det jeg
  ville også. Kos deg i jula med den fine familien din :)

  Luisa: Tusen takk! Jeg har lyst til å sette tennene i dem alle og en hver :)

  Nordic: Ja, det er pynt :) Amerikanerene kan virkelig dette med julepynt. Er veldig fornøyd, gøy å ha noe fint å kunne ta frem hvert år. Fin kveld til deg :)

  SvarSlett
 7. Nam nam!! Utrolig herlige! Elsker sånn quirky pynt. Selv har vi blant annet strikkede små gensere på hengere som pynt på vårt tre. De er ganske så søte:)

  SvarSlett