10. desember 2011

DETALJER


Hyacinter er i mine øyne den perfekte juleblomsten, lukter så godt og skaper god stemning i hjemmet.
Snømann fra AlessiDvergene passer på i gangen vår.Klassiske dådyr/hjort med et lite glimt av årets pakkekalender i bakgrunnen. Vi gir hverandre en gave hver 2.dag, veldig koselig. Og barnslig. Liker det!Vår fantatiske julekrybbe fra Alessi. Den er så fin og den gjør meg så glad.Her kan dere se noen små glimt av pynt og elementer som lager litt julestemning i hjemmet vårt. Som dere kan se så liker jeg det litt minimalistisk, men fargerikt. Er så hyggelig å pynte i hjemmet til jul. Det hører selvfølgelig med at man tenner drøssevis med lys, det gjør det ekstra koselig.
Liker denne tiden så utrolig godt.

Foto: Tulipe-Noir

4 kommentarer:

 1. Rett for an meg står det nå en sinkbøtte med hyacinter, og de lukter helt fantastisk! ;) Hælledussan så fin julekrybben fra Alessi var, den har jeg ikke sett før!

  SvarSlett
 2. Nei, så fint!!! Jeg vil ha dverger <3

  SvarSlett
 3. Superkoselig!! Gleder meg til å komme på besøk... :)

  SvarSlett
 4. Ladybird: Hyacinter er så koselig! Fineste juleblomsten :) Julekrybben er søt, ja? Jeg synes den er helt fantastisk! Fikk den i desmber i fjor av Alexander, tror han kjøpte den i Alessi butikken på Frogner. Må bare smile av den jeg :)

  Luisa: Tusen takk, så hyggelig at du likte det. Dverger er så fine! Elsker sånne små figurer og raringer jeg (kommer til å bli en gammel dame med masse nips og rariteter...) :)

  Marianne S: TAKK! Jeg må jo gjøre noe her jeg stabber rundt. Har pyntet veldig gradvis, men synes det er blitt veldig koselig her nå. SAVNER DEG!!

  SvarSlett