21. desember 2011

FRYE ENGINEER
Jeg drev å rotet litt rundt på pcen etter noen bilder, da disse dukket opp. Jeg tok vare på de for en stund tilbake fordi jeg tenkte at "en eller annen gang må lage et innlegg om verdens beste boots". Frye sine Engineer boots er det beste kjøpet jeg har gjort på skofronten. Mine er litt over to år gamle og jeg er blitt så glad i de. Superkule på våren/sommeren til en sommerkjole, fine på høsten, enda tøffere på vinteren med et par leggvarmere/ullsokker. Og de er har en så god såle. Og slitesterkt skinn. Og... Og... Og der var innlegget om yndlingsbootsene plutselig skrevet.

Foto: Google

5 kommentarer:

 1. Ja, Marianne, det skulle du hatt! Eventuelt den hvor to klør holder et øyeeple ;)

  SvarSlett
 2. De er kjempefine, jeg har sett på de mange ganger i butikken... Passer til alt, som du sier, særlig til en sommerkjole på våren/sommeren. :)

  SvarSlett
 3. Okey, jeg ble egentlig bare forelsket i elefanten nå <3 Så søt!

  SvarSlett
 4. linda-mari: Eller kanskje ikke. Haha, den siste der hørtes jo bare ekkel ut. Men din var fin/skummel :)

  Guro: De er virkelig en knallbra investering. Vet du hvor de selges i Oslo nå?

  Luisa: Jeg veeeeet. Kunne adoptert han der på et blunk :)

  SvarSlett
 5. Tja, hvis jeg ikke tar helt feil selges de på Lille Vinkel på Byporten, og den lille butikken som heter Feel the Fear, også på Byporten. Jeg har latt være å kjøpe de tidligere fordi de kjennes så tunge ut, men kanskje jeg må revurdere... Har veldig lyst på Moto Boot fra Rag and Bone jeg da, de er råkule!

  SvarSlett