22. desember 2011

GENIALTNoen ganger så finner man noe som er så genialt at man har lyst til å rope "Eureka" (gjerne med litt tegneserieaktig-stemme). Jeg er ingen ekspert når det kommer til å legge neglelakk. Og du kjenner deg kanskje igjen når jeg sier at det er fort gjort å søle litt, både på neglebåndene og gjerne litt på fingertuppene. Jeg er i hvertfall ekspert på søling. Og det er her min nyeste "eureka-oppdagelse" kommer inn: Hvor smart er det ikke med egen liten neglepenn med neglelakkfjerner? Essie sin "nail corrector" kan brukes i de minste kriker og kroker uten at resten av lakken ødelegges. Før så har jeg alltid brukt q-tips dyppet i neglelakkfjerner, men de ender ofte opp med å renne og deretter ødelegge. Dette er virkelig helt genialt. Smart-smartere-smartest rett og slett. Jeg kjøpte min på Ebay for en slikk og ingenting.

Foto: Tulipe-Noir

4 kommentarer:

 1. Ja den hørtes genial ut. Men får du tak i den andre steder enn på ebay? stoler ikke alltid på ebay annonser, er pinglete sånn sett;) God jul!!

  SvarSlett
 2. Nordic: Nå spør du godt :) Jeg dumpet over den da jeg skulle kjøpe neglelakk i julegave via Ebay. Skulle kanskje tro at de som selger Essie her i Norge har den inne. Essie skal jo etter sigende satse mye større i Norge fra 2012, så da er muligheten kanskje enda større.

  Ebay er en veldig trygg måte å handle på hvis man tar forhåndsregler (skjekker selgeren, feedback osv), jeg handler mye der og av rundt ca 200 kjøp fordelt over noen år så har det kun gått galt to ganger. Altså 1% feilmargin. Det kan jeg leve med. Men jeg forstår at du er skeptisk, var det selv i starten. Ønsker deg en superduper jul! Kos deg :)

  SvarSlett
 3. Oj, genialt! Jeg bestilte en med en gang jeg.. ;)

  SvarSlett
 4. Fiffi: Ja, ikke sant? Skikkelig smarting denne her. Så gøy at du har bestilt en selv, håper du blir like fornøyd som meg :)

  SvarSlett