3. desember 2011

TOM BINNS DIY RHINESTONE NECKLACE

Hvis man lenge nok har siklet etter smykkene til Tom Binns på NET-A-PORTER, men finner ut at dette er langt utenfor din prisklasse. Hva gjør man da?

Da tar man et vintage Art Deco-smykke kjøpt på Ebay....


Og maler det med blå neglelakk...


Maler det med neon-rosa neglelakk.....


Og vips man er et skritt nærmere et fantastisk Tom Binns inspirert rhinestone-smykke! De store hvite stenene som er igjen skal males neon-gule, men jeg fikk feil farge i posten. Update kommer!

Jeg har også laget disse:
Dette er tidenes DIY-prosjekt og jeg simpelthen elsker det! Har som jeg skrev over beundret Tom Binns sine malte rhinestone-smykker hos NAP (ja de er håndmalte de også!) en liten stund. Men hvorfor gjøre det når man kan ta malekosten i egne hender? De koster jo i tillegg skjorta! Vi snakker fra 15.000 og oppover. Her tar man rett og slett de litt tacky smykkene og pimper de til det ugjenkjennelige. Og det er jo bare fantasien som setter grenser når det kommer til farger. Ebay er jo proppfullt av vintage-juggel og nytt juggel, er ganske sikker på at butikker som Glitter har slike strass-smykker til en billig penge også, så her er det bare å slå seg løs. Ekstra kult er det også når man bruker flere samtidig! Gøy!

Foto: Tom Binns x 1 + Tulipe-Noir x 6

9 kommentarer:

 1. linda-mari: Det synes jeg også! Det gikk som et lys opp for meg for ca 1.mnd siden. Men det er tydeligvis flere som er like lure for når jeg tok et søk på Google så er det flere amerikanske frøkner som har gjort det samme. Tom Binns er nok litt større "over there", enn her :)

  SvarSlett
 2. veeeeldig fine <3 så koselig at du liker bloggen min! Jeg får heller ikke nok av armbånd, og med årene har jeg faktisk gått fra å bruke nada til så mye som mulig <3

  SvarSlett
 3. Elsker slike smykker! Må virkelig få kjøpt meg et jeg kan pimpe opp snart :) Fin blogg du har!

  SvarSlett
 4. Så vackra halsband & smycken, blev lite kär :)

  SvarSlett
 5. POLLIANI: Så hyggelig at du liker "prosjektet". Jeg synes selv det er utrolig gøy når jeg oppdager slike fantastiske DIY. Det vet du vel kanskje alt om selv? DU som er så flink med både armbånd og vesker <3 Du er jo superflink!

  luisafernandadelmar: De er ganske fine, ikke sant? Løp og pimp, og legg det ut på den fine bloggen din :) Gleder meg til å se!

  jenlen: Tusen, tusen takk :) Jeg er veldig "kär" selv om jeg skal si det. Og det er jo så utrolig enkelt. Enkelt og genialt!

  SvarSlett
 6. Hei, kule smykker!:) Jeg handler selv masse på Ebay, og jeg prøvde å søke på vintage Art Deco-smykke, men fant ingenting som lignet på dine. Husker du navnet på selgeren av smykket du kjøpte? Hilsen Guro.

  SvarSlett
 7. Elisabeth Michelle: Synes du? Tusen, tusen takk! Er veldig fornøyd selv. Både med ideen og med resultatet. Og så enkelt da, og det beste med dette er at det er noe ALLE kan gjøre, ikke vanskelig i det hele tatt :)

  Anonym: Så utrolig hyggelig at du liker det :) Ble du inspirert til å lage noen selv? Det er jo superenkelt og siden du er en erfaren Ebay'er så har du masse muligheter hvis du søker på: Vintage Rhinestone necklace (her vil det kunne variere mye i pris, da det kan være flotte eldre smykker) eller så søker du rett og slett på rhinestone necklace (da vil du kunne finne mange superbillige varianter bl.a fra Hong Kong som koster nada). Garanterer deg flere tusen treff. Lykke til :)

  SvarSlett