17. desember 2011

SYNSTEST


Se for deg at du skal til din årlige sjekk for å kontrollere synet hos optikeren (og lat som om skoene er bokstavene du skal lese opp):

Du kan lese nederste linje på tavlen først, sier optikeren og stiller inn apparatet: "Nei, jeg ser ingenting. Her var det mye rart", sier du mens du gnir deg i øynene. Du blir deretter bedt om å ta en kikk på linjen over: "Nei det var litt uklart dette her også gitt". Optikeren spør deg om å ta en kikk på nest øverste linje: "Hmm, det begynner å bli litt klarere, men det er ikke helt bra ennå altså". Optikeren roter litt i sakene sine før han sier: "Hva med øverste linje". Du myser og titter: "De er veldig uklare og ekle de tre første, men det jeg ser øverst i det høyre hjørnet er kjempe klart. Det jeg ser er rett og slett perfekt".

Snipp, snapp, snute og da var besøket hos optikeren ute (og Miu Miu skoene er på vei hjem til meg som en bursdagsgave fra min kjære). Ser du noen som slår hjul, ja da er det sikkert meg.


Foto: Google

2 kommentarer:

  1. Åh, din heldiggris!! Miu Miu sko, drømme.... Enig med deg, de er helt perfekte!

    SvarSlett
  2. Føler meg veldig heldig :) Har som sikkert alle andre siklet på glitter-varianten, men disse er litt mer klassiske til tross for at de er såpass spesielle. Har lenge ønsket meg noen skikkelige "wow-sko" :)

    SvarSlett