28. november 2011

ETSY


Disse bildene fant jeg på Etsy til en slikk og ingenting. Kjøpt direkte fra kunsteren i signert utgave. Blir så fint å få de rammet inn. Fra Malobi, kjøpt via ETSY.

Disse skjerfene er kjøpt via ETSY fra
Johonny Vegas Originals. Han lager disse fantastiske skjerfene for hånd. De er så fine!! Neon <3Statement-smykke laget av gamle t-shirts. Jeg synes det er så fint. Om mulig enda finere i virkeligheten. Kjøpt av Nel via ETSY hos SouthStreet. Love love love!


Bildene du ser over er mine nyeste funn fra Etsy. Hva er ETSY sa du? Ja, det samme sa jeg for noen mnd. tilbake også. Kort fortalt så er ETSY et verdensomspennende nettverk av små butikker med alt fra interiør, klær, kunst, smykker dill og dall + +. Her har vi alt fra hobbykunstneren/designeren til de mer etablerte og profesjonelle som bruker ETSY for å markedsføre seg. Her snakker vi alt som er håndlaget, vintage - ja det meste.
Se for deg en tur på det kuleste markedet du noensinne har vært på, bare det at det aldri slutter. Er du fan av moderne design - jepp dette er stedet for deg. Heller du mer mot shabby chic? Ja, dette er stedet for deg. Er du ute etter smykker og armbånd som er litt mer unike enn hva du f.eks finner på H&M, noe litt mer spennende og "fashionforward"? Ja, dette er stedet for deg! Begge de to øverste armbåndene i forrige bloggpost er kjøpt igjennom ETSY. Dette er for meg en STOR oppdagelse. Og jeg finner hele tiden flotte, fantastiske og unike ting her inne. Helt perfekt sted å finne julegaver f.eks.

2 kommentarer:

  1. Aldri hørt om Etsy før, takk for godt tips! Mye fint :)

    SvarSlett
  2. Johanna: Bare hyggelig å kunne bidra med et godt tips :) Når du først har funnet Etsy er det ingen vei tilbake. - SÅ mye flott!

    SvarSlett