29. desember 2011

IPAD CASESDet er rart med oss jenter. Vi har lyst på en fin lommebok til å ha alle kortene og de andre viktige tingene våre i. Og ikke minst, vi ønsker oss fine vesker til å ha lommeboken og alt det andre vi bærer rundt på. Da er det jo nesten en selvfø
lgelig at iPaden vår må "beskyttes" og "pakkes" inn på en skikkelig måte også (haha, ond sirkel dette her). Jeg er på utkikk etter et fint iPad etui og har plukket ut de jeg sikler mest på akkurat nå.

Da er spørsmålet: skal man gå for noe fargerikt eller skal man velge sort og klassisk (og trygt)? Hodet sier klassisk, mens hjertet sier FARGER.

Bildene har jeg funnet på Net-a-porter.com og på Balenciaga sine nettsider.
Etuiene fra Mulberry og Stella er til og med på salg akkurat nå.

4 kommentarer:

 1. Jeg sier også FARGER! Og så kan du putte fine iPaden i en fin klassisk veske... ;-) Den rosa fra Mulberry var bare kjempesøt! Heldige du som har iPad!

  SvarSlett
 2. Guro: Det blir nok noe med farger :) Må tygge litt på hva det blir, må jo være litt praktisk også. iPad er virkelig perfekt når man er på farten , det er helt topp å kunne ta den frem hvor enn man skulle være. Eller om man bare slenger hjemme i sin egen sofa :)

  SvarSlett
 3. Så mange fine! Skulle gjerne hatt en iPad og hihi :) og takk for en superfin kommentar! <3 Setter stor pris på så fine ord :)

  SvarSlett
 4. FARGER! Jeg har min i en knæsj blå i lakk fra Michael Kors. Jeg var usikker da jeg kjøpte den, ville egentlig ha i den i sort, men de var utsolgt. Nå elsker jeg den -dessuten, ingen har maken! :)

  SvarSlett