30. desember 2011

OVERSIZED MICHAEL KORS WATCH


Mitt nyeste våpen i kampen mot tiden er denne oversized klokken fra Michael Kors. Den er som dere ser skikkelig stor, og har du virkelig smale håndledd så tror jeg den nærmest blir for stor. Julegave fra verdens beste kjæreste. Jeg er virkelig heldig. Han kjøpte den igjennom Shopbop.com, men vet at denne modellen også er å finne på Ebay.

Dette er kanskje et av de siste blogginnleggene hvor jeg blogger om nye ting, da jeg har bestemt meg for en shoppestopp fra 1.januar til 1.juli. Jeg har bestemt meg for å eksperimentere litt og se om dette er noe som vil gå greit. Noen ganger så føler jeg at hvis jeg googler ordet materialistisk så kommer mitt navn og bilde øverst på søkeord-listen. Kommer til å skrive mer om dette veldig snart.

Foto: Tulipe Noir

5 kommentarer:

 1. Den er fantastisk. Ønsker meg den selv<3

  SvarSlett
 2. Veronica: Tusen takk! Jeg synes den er ganske fantastisk selv om jeg skal si det :)

  linda-mari: TAKK! Den er i mine øyne tilnærmet perfekt. Elsker størrelsen :)

  jenlen: Tusen takk snille deg. Jeg føler meg veldig heldig :)

  SvarSlett
 3. Kjempefin! Har en som ligner i Rose Gold, jeg bruker den hele tiden. Passer til alt. ;)

  Jeg har også tenkt å prøve meg på shoppestopp fra 1. januar (ble et par panikkjøp i romjula...). Spent på hvordan det går, men jeg håper at gleden over å se sparekontoen vokse gjør at jeg holder ut. Jeg har så altfor mye klær og sko og ting at nå må jeg bare skjerpe meg. Håper du kan gi meg litt inspirasjon/støtte/hjelp/trøst her på bloggen din! :D

  SvarSlett