6. desember 2011

LIPPY LIPPY


Jeg har dessverre en lei tendens til å få skikkelig tørre lepper på denne tiden av året. Elemis sin "Loving lips" er min nyeste oppdagelse i kampen mot de tørre og såre vinterleppene. Den har en god smak av peppermynte og inneholder bl.a "passionflower oil" (aner ikke hvordan jeg skal oversette dette), mandelolje og vitamin E. Leppene mine liker den i hvertfall veldig godt. De er rett og slett kjempe glade om dagen. Haha.

Jeg er litt usikker på hvor man får kjøpt Elemis i Norge, regner med at det er noe man kanskje kan finne hos hudpleiere eller spa. Jeg har stiftet bekjentskap med merket gjennom Spa i utlandet og jeg tror de bruker Elemis på Farris SPA. Min er kjøpt fra Asos som fører flere produkter fra Elemis. Asos igjen sier du? Det har seg nemlig slik at jenta med de tørre leppene har vært syk i snart 2 mnd, og da er nettshopping et veldig fint alternativ når man ikke kan gå i vanlige butikker. Thank god for the world wide web <3

Foto: Tulipe-Noir

6 kommentarer:

 1. Jeg bruker Eos for tiden, for jeg har så mange og så masse igjen. ikke vits å kjøpe nye da. Men takk for tips! Det er verdt det å investere i gode leppeprodukter:)

  SvarSlett
 2. Mine lepper trenger sårt litt tender, love and care. de er nemlig tørre og flakete hva enn jeg gjør. ikke så pent kombinert med lebestifter og den slags. Kanskje jeg må skaffe meg denne da! ;-) Takk for tips snuppis!

  SvarSlett
 3. Luisa: Eos sine er jo super deilige :) Husker jeg gikk amok når de kom for noen år tilbake. Nam nam.

  Ladybird: Åh, kjære deg, jeg kjenner meg igjen når du sier flakete. Jeg har vært flakete skikkelig lenge nå. Men etter en dags bruk av denne så forsvant faktisk mine flak. Og det synes jeg sier litt om produktet. Det er sikkert mange på markedet som er like bra, men pr. nå er denne en favoritt hos meg. Ikke er den dyr heller. Ser at den faktisk ligger på rundt 60 kr hos Asos nå :)

  SvarSlett
 4. Oh my..jeg er overbevist! Jeg føler jeg har prøvd det meste for å bli kvitt disse flakete leppene, men ingenting funker. har skrubbet leppene til blods hver gang jeg skal ha på lebestift...ikke spesielt sjarmerende. Da skal jeg jammen meg stikke innom asos med en gang. Duer en engel, en ENGEL!

  SvarSlett
 5. Ladybird: Den funker i hvertfall som fy på meg. Ikke et flak i sikte her. Kan jo hende du kanskje trenger litt lengre "behandlingstid" hvis du er veldig flakete. Man vet jo aldri, du driver nok og vifter rundt med de fine, flotte leppene dine i både vær og vind ;) haha

  SvarSlett
 6. Jeg krysser fingrene for at denne skal gjøre leppene mine mindre problematiske. Flyturer i hytt og pine er ikke til stor hjelp på tørre lepper ;)

  SvarSlett