6. desember 2011

PURPLE BALENCIAGA CLUTCH


Tok noen bilder av Balenciaga clutchen min tidligere i høst som jeg tenkte jeg kunne dele. I mine øyne så er en clutch som dette en veske som går til så utrolig mye. Da tenker jeg både klær og anledninger. Clutch-vesker er jo ofte noe som ledsager oss jenter på fest, og også til hverdags. Jeg føler meg så utrolig fin med denne og jeg synes den "løfter" hele antrekket når jeg bruker den.

Foto: Tulipe-Noir

8 kommentarer:

 1. Pakke den inn og legge den under juletreet mitt? <3

  SvarSlett
 2. linda-mari: Hvis du pakker inn Wangen og legger den under mitt? Eller skal vi Chanel'en ? ;)

  SvarSlett
 3. Åh den er så fin! Utrolig kul farge. Jeg mener ikke å være frekk hehe, men hvor mye koster en slik clutch? jeg har lyst på en :)

  SvarSlett
 4. Luisa: Tusen takk! Så hyggelig at du liker den. Jeg er blitt veldig glad i den, synes den er så fin. Og som du sier, fargen er et kapitell for seg :) Klart du må kunne spørre hva en slik clutch koster! Kjøper du den ny i en Balenciaga butikk så ligger prisen på ca 5500 (det var i hvertfall det i sommer når jeg undersøkte i Paris). Kjøper du en pent brukt på ebay så kan du kanskje få den bittelitt billigere, men ikke noe særlig da Balenciaga sjelden går på "billigsalg" og er svært ettertraktet.

  SvarSlett
 5. Aaaah, jeg elsker den clutchen! Den står høyt på lista når jeg skal kjøpe min neste veske... :)

  SvarSlett
 6. Guro: Jeg må henge meg på og si at jeg elsker den litt selv også :) Vet du hva som står øverst på min liste? En PS11! Din heldige, heldige veskeeier. Sa jeg heldig? :)

  SvarSlett
 7. Hehe, ja jeg er veldig glad i min PS11. Kostet skjorta da, men den er verdt det. Selv om det ble nudler en måneds tid... Ser ut som vi har lik smak når det gjelder vesker, takk for mange hyggelige kommentarer på bloggen min! :)

  SvarSlett
 8. Guro: Jeg kjenner at jeg må sikte meg inn på PS11 som neste veskekjøp. Vet du om noe sted på nett som har den inne nå? Tittet på NAP, men så den ikke der. Og...hurra for lik veske-smak! :)

  SvarSlett