7. desember 2011

MARC BY MARC JACOBS BOB'S MEMPHIS COLORBLOCK BAG
Noen ganger så blir jeg litt som kakemonsteret, som bare må ha kake...eller veske...eller armbånd. Ser jeg fine ting jeg forelsker meg i så lager jeg rare konspirasjonsteorier om at i morgen er den garantert utsolgt eller at i morgen vil en eller annen toppblogger ala Theblondesalad avbildes med denne og da vil den bli klinisk rensket fra jordens overflate (noe som faktisk er tilfelle). Haha, det er lov til å le og jeg vet at det er skikkelig teit. I tillegg så har jeg en greie som går på at man ikke skal kjøpe så fryktelig mange ting til seg selv nå rett før jul. Men jeg har ventet på denne modellen en stund, ja helt siden jeg så noen bilder i våres. Og da jeg så at den hadde kommet inn hos net-a-porter tidligere i dag så tenkte jeg : Søren, heller. Så i dag var jeg et kakemonster. Vesken er fra MBMJ sin resort 2012 kolleksjon. Og fargen kommer ikke så veldig godt frem men det er en indigo/lilla farge, ikke svart/blå slik det ser ut.

Og...fortsetter jeg slik med denne neon dillen så vil jeg til slutt se ut som et TRAFIKKLYS. Jaja, da slipper jeg i hvertfall refleks.

Foto: Saksfithavenue

2 kommentarer:

  1. Haha tell me about it! Jeg er veskemonster, kjolemonster osv osv :p Veldig kul veske btw!

    SvarSlett
  2. Liker å høre at det er flere "monstere" der ute. Veldig godt å vite at jeg ikke er alene :) Tror veska kan funke som fy altså. Gleder meg til den kommer :)

    SvarSlett