7. desember 2011

MISSONI FOR TARGET


For noen måneder tilbake så skrev jeg om Missoni sitt samarbeid med billigkjeden Target i USA. Jeg kjøpte denne cardiganen og disse lange, fine vantene. Bildet i midten har jeg funnet på Google for å vise hvor klare og fine fargene er, bildene mine ble av en eller anne grunn veldig grumsete når jeg tok de. Elsker den nydelige ferskenfargen mot det lyseblå. Egentlig så liker jeg ikke brunt, men her så liker jeg fargekombinasjonen utrolig godt. Kvaliteten er utrolig bra, overraskende bra faktisk. Jeg betalte ca 500 for cardiganen og rundt 200 for vantene. Tror det fortsatt er endel å finne fra denne kolleksjonen på Ebay. Prisene varierer nok litt, det er jo alltid noen som prøver å sko seg godt på slike designsamarbeid.

Foto: Tulipe-Noir x 2 og Google

5 kommentarer:

 1. Utrolig kule plagg! Fargene er jo helt fantastiske :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Luisa! :) Er ikke ofte man får tak i så fine klær fra Missoni (selv om det dog er fra Target) til en så billig penge. Og da må man jo bare slå til da? :)

  SvarSlett
 3. De er kjempefine, digger Missoni. Har lurt på å kjøpe noe selv - hvordan er cardiganen i størrelse? Jeg syns vanligvis Missoni er små i størrelse, men amerikanske merker er jo generelt store i størrelse... Så jeg lurer på om jeg skal gå for S eller M... :)

  SvarSlett
 4. Guro: Jeg kan i hvertfall gå god for kvaliteten på denne cardigan-modellen. Veldig, veldig bra! Jeg vil si at den er helt normal i størrelsen. Og som du sier mer amerikansk enn typisk italiensk i størrelsene. Jeg har en M og den sitter supert. Er du en S ville jeg gått for en S. Kommer jo litt ann på hvordan du vil at den skal sitte også selvfølgelig :)

  SvarSlett
 5. Takk for oppklaring, det var veldig til hjelp! Tipper det blir S for meg da. Har sett på noen skjerf også... :)

  SvarSlett