11. januar 2012

BOTICCA - I'D RATHER WEAR A UNIQUE STORYJeg tror jeg døde og kom til himmelen for unike smykker når jeg oppdaget denne siden. Så mye fint på en gang! Jeg har laget en collage av det jeg falt mest pladask for. Det var altfor mange "pladask" på en gang til at jeg synes det var litt vanskelig å velge ut noen få. Hjelp, så mye fint! Armbåndene var kanskje de fineste, du finner bl.a haugevis med "friendship bracelets". Liker!

Greia med denne siden er at man kjøper smykkene/tilbehøret direkte fra designeren. Det er altså en samleside over ulike designere som folkene bak Boticca har knyttet til deg. Hvor designeren kommer fra i verden er markert med et søtt lite flagg. Det som er bra med siden er man finner det enkle og delikate side om side med det store og fargerike. Dette skriver de om seg selv:

"We created a website that makes it easier and more enjoyable for customers to discover high-quality, distinct jewelry, bags and accessories with a meaningful story.

Our team scours the world looking for the very best emerging designers and puts them all in one place, so that everyone can experience the joy of that rare find and discover the unique stories of these fascinating people and their pieces".

3 kommentarer:

 1. Utrolig masse fint! Ble sittende i går og bla meg gjennom side etter side... *Drømme*

  SvarSlett
 2. Oioi! Masse fint! Jeg skal ikke shoppe, så jeg må bare snu meg bort nå :p

  SvarSlett
 3. Guro: Jeg vet! Så mange fine armbånd. Og smykker! Godt å vite at denne siden finnes i juli ;)

  Luisa: Skikkelig skummel denne siden. Må knipe igjen øynene og late som at ikke alle de fine armbåndene eksisterer. Ikke lett! ;)

  SvarSlett