11. januar 2012

RÅFIN
Spør du meg så må jeg si at bloggeren Atlantic Pacific gjør alt rett her. De ulike nyansene av gult er nydelig. Det lilla skjørtet fra Asos er råfint med sine peplum-detaljer. Til og med den beige veska fra Celine funker til tross for at jeg personlig ikke er så veldig glad i beige. Antrekket med sine kraftige innslag av neon treffer meg mitt i hjertet. Sykt fint! Det er ikke mer å si.

8 kommentarer:

 1. Det var utrolig stilig!! Men likte ikke den beige vesken til antrekket, selvom jeg liker beige :p

  SvarSlett
 2. Fantastisk..elsket kombinasjonen med den beige vesken til den gule neonblusen og det lilla skjørtet<3 luv it

  SvarSlett
 3. Fantastisk flott! Den beige vesken gjør hele antrekket, spør du meg... Syns skoene var råkule jeg da. (Men du, "blek lime"?)

  SvarSlett
 4. LOVE! Jeg er helt enig med deg, sykt bra kombinering :)

  SvarSlett
 5. Nina-Martine: Jeg tror jeg heller mot å være litt enig med deg ang. vesken, men samtidig så bryter fargen på vesken litt av fargefesten, som kan være lurt. Antrekket er jo ganske voldsomt. Uansett så er det som du sier: Utrolig stilig! :)

  Veronica: Jeg vet! Kombinasjonen er i mine øyne er genistrek. Tror jeg må prøve meg på noe liknende en gang :)

  Guro: Hahaha, nå lo jeg godt. Jeg tar selvkritikk og ser at det å kalle fargen blek lime var litt på grensen (kanskje jeg var litt trøtt også?). Den er jo uansett neon-gul! MEN den gir meg fryktelig assosiasjoner til min kjære mor som hadde dilla på lime i interiøret på midten av 2000-tallet (gi meg styrke..). Hun hadde noen puter i lysere lime som minnet meg veldig om fargen på denne. Men fargen er jo rett og slett NOEN. hihi. Jeg endrer NÅ! :)

  SvarSlett
 6. Luisa: Vi skulle gått slik hver eneste dag, ikke sant? :)

  SvarSlett
 7. Jeg elsker henne, hun er helt fantastisk!! Ny inspo hver dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kunne ikke vært mer enig! Hun er til stor inspirasjon.

   Slett