8. januar 2012

COSTUME AWARDS 2012


Straks er det duket for det som i mine øyne er årets største motebegivenhet, Costume Awards. Magasinet Costume som står bak denne kåringen har klart å lage et rendyrket motemagasin med mye bra motestoff og haugevis med inspirasjon. Jeg husker godt sommeren 2006 da jeg sto med første nummer i hånden. Innholdet var til å hoppe rundt av og jeg synes det var fantastisk deilig å slippe skjebnehistorier, matlaging og dårlige shabby chic tips. Her var det pur mote. Punktum. Jeg digger bladet og jeg synes det Vanessa Rudjord og de andre flinke jentene leverer hver måned er et stort høydepunkt.

Årets Costume Awards blir min femte og det er helt klart det morsomste jeg deltar på rent motemessig i løpet av året. Prisutdelingen har også blitt spesiell for meg da jeg traff min kjære kjæreste og samboer nettopp på denne prisutdelingen for 4 år siden. Man blir litt sentimental da vet dere. Et hyggelig minne å se tilbake på, det er jo ikke hver dag man forelsker seg i verdens flotteste mann mens man er på årets beste motefest.

Hvis du har lyst til å være med på å stemme frem dine favoritter og samtidig være med i trekning av billetter til den morsomme festen på Posthallen så kan du gjøre det her.

Foto: Google + Costume.no

3 kommentarer:

 1. Hey!thanks for you comment!you've a lovely blog here!I¡ll follow you, maybe you follow me?
  XoXo

  SvarSlett
 2. Så heldig du er som får delta! Og så koselig at det var der dere traff hverandre :) Skulle gjerne vært der jeg og, jeg har i alle fall stemt!

  SvarSlett
 3. Luisa: CA er veldig gøy, og et veldig fint minne :) Men siden du har stemt kan det jo hende at du vinner billetter? Jeg krysser fingrene for det! :)

  SvarSlett