9. januar 2012

NAIL FIX


Dette er min små hjelpere på veien til en pen og varig neglelakk. Jeg synes egentlig at det er ganske kjedelig å bruke tid på sånt, derfor ønsker jeg enkle og raske løsninger som gir et bra resultat.

Neglelakkfjerneren fra Depend har jeg jo nylig skrevet om, det samme med Essie sin nail corrector som tar bort overflødig lakk som har havnet i kroker og kriker (les både her og der i mitt tilfelle). Til filing så har jeg blitt veldig glad i denne glassfilen fra Glassicura (kjøpt hos Estetique) som er bueformet. En glassfil skal være ekstra skånsom mot neglene. Som underlakk så bruker jeg en basecoat fra OPI som jeg synes fungerer bra, greit å bruke for å unngå misfarging av neglene når man bruker farger med mye pigment. Og til slutt så legger jeg "kronen på verket" med overlakken fra Essie, "Good to go". Den tørker lynkjapt. Og det er akkurat i min gate. Man har jo andre ting å drive på med enn å se på neglelakk tørke? Det har i hvertfall jeg!


Foto: Tulipe Noir

4 kommentarer:

 1. Åh glassfil, det vil jeg prøve! Og ja, angrer så sykt på at jeg ikke tok den der good to go overlakken, jeg tok en annen, den er veldig god, men jeg er typen som lakker rett før jeg skal ut og ja, da hadde det vært fint om det tørket fort!

  SvarSlett
 2. Har virkelig lyst på den neglelakkfjerner, men fant den ikke på Cubus i alle fall. Får lete videre!

  SvarSlett
 3. Luisa: Det kan jeg virkelig anbefale, har brukt det de siste årene og det gir veldig bra resultat. Hehe, kjenner meg igjen i det du sier om å lakke rett før man går ut døren. Har ødelagt hundrevis pga nettopp det, derfor er jeg superglad for at jeg fant Good to go, den tørker virkelig LYNkjapt.

  Nina-Martine: Du, nå fikk jeg nesten litt dårlig samvittghet her. Jeg oppdaget i går at jeg skrev feil i orginalposten, jeg kjøpt den faktisk på Lindex. Ikke Cubus. Prøv der! :)

  SvarSlett
 4. Jeg elsker glassfiler, det er det eneste jeg bruker. Hittil har jeg brukt de fra Sephora, men dessverre har jeg klart å knuse hele tre stykker... De varer jo evig, så lenge man ikke mister de på flislagte gulv. Visste ikke at de var å få tak i i Norge, takk for tipset!

  SvarSlett