3. januar 2012

DEPEND - NEGLELAKKFJERNER
For mange er sikkert denne lille saken en selvfølge, det var den ikke for meg. Jeg trodde jeg hadde funnet en åpenbaring når jeg fant denne smarte neglelakkfjerneren på Sephora i sommer. Jeg var helt fra meg av glede over å slippe å fjerne neglelakk med pads og vanlig neglelakkfjerner.
Jeg kom hjem og viste fornøyd frem denne smarte boksen, som for meg var en nyvinning. Det var bare å putte fingeren oppi, vri litt rundt - og vips så var neglelakken borte. Det var da min mormor sa: "De har jo vært å finne i alle år". Jeg: "Hæ? Jeg tror kanskje du tar feil, denne er fra Sephora, det finner du ikke her i Norge". Mormor: "Joda, jeg har hatt sånn før jeg". Og hun hadde så rett den lille luringen. Depend har nemlig en slik. Til tross for at emballasjen burde ha vunnet pris for kanskje årets tristeste design, så gjør den jobben på samme måte. Utrolig genialt. Putt fingeren oppi, vri litt rundt og på noen få sekunder er lakken av. Jeg har kjøpt min på Lindex til ca 80 kr.
Foto: Tulipe Noir

9 kommentarer:

 1. Hahaha, mormoren din har helt rett, en sånn hadde mamma og jeg hjemme for årevis siden. Smart er det, men jeg mener å huske at den ikke tok så bra inni "krokene"? Kanskje de har forbedret patentet. :)

  SvarSlett
 2. Oi bra! Så gøy at du likte smykket mitt forresten :) Jeg er veldig glad i det selv!

  SvarSlett
 3. Guro: Haha, så bra! Jeg tviler på at noe er gjort med patentet, da hadde de nok gjort noe med designet også. Man får jo nesten lyst til å skrive mail til markedsavdelingen med noen konkrete tips. Men den funker faktisk ganske bra, tar kanter og hjørner greit også (er kanskje noen rester, men det er bare å skrape bort) :)

  SvarSlett
 4. Du finner mye spenstig! Kult at du tørr prøve. Det gjør det så mye lettere for oss andre som følger bloggen og dra i butikken og bare kjøpe etterpå.. det gjorde nemlig jeg i dag ;)

  SvarSlett
 5. Nordic: Så gøy! Jeg liker å være prøvekanin jeg :) Håper du blir fornøyd til tross for traust og kjipt utseendet. Et tips i bruk er å ikke snu den noe særlig på hodet...da renner det neglelakkfjerner ut. Det gjorde jeg :)

  SvarSlett
 6. Haha kjøpte den i går faktisk. Gjorde akkurat det samme. Og lukten av neglelakkfjerner går ikke bort med det første fra badegulvet.

  SvarSlett
 7. Aldri hørt om før, men det skal jeg absolutt prøve!!

  SvarSlett
 8. Måtte le litt av bilde nr. to. *schmokk* *plopp* Stapp fingeren nedi.

  (Ok, jeg er trøtt og har rar humor..)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahaha! Schmokk du liksom. Nå måtte jeg le litt også. Og jeg er ikke trøtt. Men jeg har også dessverre rar humor... :)

   Slett