2. januar 2012

BOBBI BROWN - PALE PINK
Noen dager før jul ble jeg tipset om denne fine saken fra Bobbi Brown via skjønnhetsbloggen til Mari Ruus som er skjønnhetsansvarlig i Det Nye. Dette er en kremrouge til kinnene, men kan også brukes på leppene. Jeg er skikkelig svak for fine kalde rosafarger, så jeg klikket den raskt hjem fra Ebay. Nå har jeg hatt den i noen dager, og den er virkelig fin på. Kinnene ser ut som de kommer rett fra noen timer ute i kulden. Fine, friske roser i kinnene. Men når jeg akkurat nå, etter å ha skrevet dette innlegget, klikket meg inn på Mari sin blogg så skriver hun i dag at den har gitt henne kviser i kinnene. Må jo nesten le, blir spennende å se om det samme skjer med meg - det kan jo være individuelt også. Men må si at jeg ble litt skeptisk. Søren også.

Foto: Tulipe Noir

2 kommentarer:

  1. Får håpe den fungerer bra for deg :) Det med hud er jo veldig individuelt. Mamma brukte kremrouge i mange år og hun har alltid hatt plettfri hud, hvis det hjelper hehe. Den så veldig fin ut i alle fall!

    SvarSlett
  2. Luisa: Krysser fingrene gjør jeg i hvertfall. Får satse på at jeg er like heldig som moren din :) Verden går ikke under om det skulle komme en kvise heller, da får jeg bare pakke den bort og tenke at "shit happens" :)

    SvarSlett