7. januar 2012

DOLORIS PETUNIA


Noen ganger så må man nesten bare le litt. Smykket som Chiara bærer på en av sine siste poster er opprinnelig fra Etsy-selgeren Doloris Petunia (som er en av mine største favoritter og har kriminelt mye fint!). Jeg var utrolig nok tre cm fra å kjøpe akkurat dette smykket i november. Jeg hadde lagt det i handlekurven, men kjæresten synes det var "a little bit to much". Dette er smykker som er one of a kind, altså det finnes bare en av hver. Men i stedet for å henge rundt min hals, så henger den rundt en av verdens største motebloggere. I stedet for å subbe rundt i Oslo så går det på rød løper i Firenze. Det er nok like greit, flere får jo gleden av det når det henger rundt halsen til denne kule jenta. For ikke å snakke om hvor fint det var til en gul genser! Her er bildene fra Etsy som jeg tok vare på:Det er ikke veldig rart at jeg ble så forelsket i det?

Foto: Theblondesalad.com og Doloris Petunia/Etsy

6 kommentarer:

 1. Det hadde vært like fint på deg!

  SvarSlett
 2. De smykkene dine er utrolig kule! Du skal ikke begynne og selge de du lager selv? Tørr aldri bestille slikt på ebay ;)

  SvarSlett
 3. Hehe, ja, det er rart noen ganger. Sånne smykker er absolutt ikke min stil - jeg er mye mer av den "små feminine smykker"-typen... Diamonds osv. Men jeg beundrer virkelig de som bruker slike smykker som deg, kjempestilig! :-)

  SvarSlett
 4. Det var faktisk skikkelig stilig siden av den knallgule genseren!

  Sv; Hehe, rar har du helt rett i at den er! Ahh, ville gjort hva som helst for å oppleve Paris <3

  SvarSlett
 5. Linda-Mari: Snille, snille deg. Takk! :)

  Nordic: Tusen takk, snille du. De jeg har malt i det siste er kjøpt på Glitter, ikke Ebay. Du burde virkelig ikke være så redd for Ebay og Etsy osv, det er ikke farlig. Har man med seg noen grunnregler så skal det fryktelig mye til for at noe går galt. Jeg lover :)

  Guro: Er det ikke fint at vi er litt forskjellige? Jeg synes det er veldig delikat med Efva Attling smykker, men kunne ikke gått med det selv - ville følt meg helt snål. Liker at vi ikke går rundt som kloner :)

  SvarSlett