7. januar 2012

FIN PYNT


Det er ingen hemmelighet at jeg ikke er noen minimalist når det kommer til tilbehør. Jeg liker det stort, gjerne fargerikt og litt annerledes. Det har jeg alltid gjort. Små, delikate smykker er ikke helt meg. Smykkene og armbåndene du ser her, er de jeg sikler på akkurat nå. De er veldig meg, og jeg tror nok at flere av de hadde blitt klikket hjem hadde det ikke vært for at jeg nå er på et 1/2 års shop-stop.

"Penger spart" sier jeg til meg selv. Hmrrf. Armbåndet fra Marni er på 60% akkurat nå. Og jeg har ikke lov. Det gjør bitte litt vondt. Men shop-stop er shop-stop. Og jeg har nok armbånd.

Hører du lyden? Av at jeg skjærer tenner? Av at jeg spiser opp alle neglene mine?
6 days down, 176 to go...Foto: NAP, LOUISAVIAROMA, FARFETCH.COM

4 kommentarer:

  1. Det där är väldigt mig också! Gillar stora färgstarka smycken!

    SvarSlett
  2. Hihi, jeg så nettopp det Marni smykket på 60% avslag og lurte på om jeg skulle tipse deg... Men med tanke på shoppestoppen din tenkte jeg at det hadde vært dårlig gjort. Det kommer nok flere muligheter, kjære deg! Mange flere!

    SvarSlett
  3. Guro: Haha, det er godt jeg så det selv. Hadde nesten vært litt minilumpent gjort. Men det er bare å stålsette seg, det er fryktelig lenge til sommeren. Puuh. Blir mye resilkulering her føler jeg. Og det er helt greit :)

    SvarSlett