20. januar 2012

DUSTFIGHTER


Jeg skrev i gårsdagens innlegg at jeg drev å gjorde store oppdagelser i negleskuffen. Men mens jeg dykket litt rundt så fant jeg ut at det hadde blitt altfor støvete der, så jeg tok frem alle sammen og tørket litt støv av de like så greit. Og som dere ser, så dreier det seg om en grei mengde. Jeg tror jeg skal fint greie meg uten å kjøpe neglelakk det neste halve året som kommer. Det er nesten så jeg blir litt flau, jeg trenger virkelig ikke så mange. Heldigvis kan jeg trøste meg med at jeg har fått mange av de. Puh. Uansett, det er jo fint med mange valgmuligheter?

Foto: Tulipe Noir

9 kommentarer:

 1. Hihi, så søte de er der de står på geledd! ;) "Fremooooover marsj!" Du kan trøste deg med at jeg har en tilsvarende mengde hjemme... Og jeg har ikke fått så mange av mine... Men har en del kupp fra Ebay da.. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha! De står virkelig på geledd, du har helt rett. Godt å høre at jeg ikke er alene! Det blir fort mye neglelakk, det er jo så billig ( i hvertfall på ebay) - og det finnes så mange farger. Altfor mange fristelser!

   Slett
 2. Steike! Min lille samling blekner sammenlignet med dette. Du har nok for et halvt år ja. Muligens 2. Hele år. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg vet! Det er så altfor mye. Helt greit med shoppestopp nå. Helt på sin plass :)

   Slett
 3. Glad det ikke bare er jeg som har mange neglelakker, selvom jeg kanskje ikke har fullt så mange som deg. Prøver å unngå å kjøpe samme farge i forskjellige merker ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt å lese at vi er flere. Er jo så fort gjort å få dilla! Også kommer det så mange fine fristelser hele tiden. Du er i hvertfall litt lur som tenker på fargene. Prøver det selv, men er fort gjort å glemme seg bort litt... :)

   Slett
 4. SÅ MANGE!!! Nå døde jeg litt haha. Og jeg som kjøpte en ny i dag og ble litt flau, og jeg har kanskje 15 stk om ikke mindre. Må sies at jeg kastet en hel haug for ikke så lenge siden.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du må ikke dø! :)
   Det er jo når man ser at man har så mye at man skjønner at man bør bremse litt. Jeg har utrolig godt av en shoppestopp nå.
   Men, hva kjøpte du? Noe fint? :)

   Slett
 5. Hihihi! Så søte de er der de står tålmodig og venter. :)

  SvarSlett