19. januar 2012

HVA LURAR I LÅDAN?


Inte vet jag ? Nei, nå tøyser jeg. Jeg vet jo selvfølgelig det. For jeg fikk denne esken i gave for et par dager siden. En kombinert 4 årsgave og bursdagsgave fra min kjære. Viser snart! Oisann...og der ble jeg plutselig en slik blogger som sier A og ikke B (...bare for å kunne å ha noe mer å blogge om senere). Huff, jeg lover det skal være første og siste gang. Kanskje. Neida. Joda.

Foto: Tulipe Noir

6 kommentarer:

 1. Aaaarrrghhh, så irriterende! Det er bare for å lure oss tilbake til bloggen! Vi kommer tilbake uansett vi, vet du. ;) Før jeg leste teksten lurte jeg et øyeblikk på om du hadde vært på shoppern. Når er bursdagen da? :) Eller har den vært?

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha! Lure-lure ;) Dårlig med shopping her også. Men som du skjønner så har jeg spillt ut alle kortene jeg har i forhold til bursdag. Bursdagen er faktisk 12.februar. Haha! Og det som var oppi visste du jo egentlig. Du tok jo den rare synstesten min ;) Haha.

   Slett
  2. Hadde en liten mistanke... :-) Men blir det noe gøy igjen til 12. februar nå da? Eller er du typen som ikke liker overraskelser kanskje...

   Slett
 2. jaa nå ble jeg søren meg nysgjerrig!! gleder meg til du sier b gitt;)

  SvarSlett
 3. Åååå spennende :D Gleder meg til å se!

  SvarSlett