12. januar 2012

MARC BY MARC JACOBS BOB'S MEMPHIS


Jeg tok noen nye og bedre bilder av denne lille neongule saken her om dagen, de bildene jeg har lagt ut tidligere var litt mørke. Jeg har et litt ambivalent forhold til denne. Når jeg bestilte den "måtte jeg bare ha den". Men når den kom hjem så angret jeg. Ganske mye. Den finnes jo ikke klassisk og noe nærmere en døgnflue kommer man nok ikke. Men alikevel, jeg elsker den signalgule fargen og jeg gleder meg veldig til å svinse rundt med den når våren og sommeren står for dør. - Er det vår snart?

Foto: Tulipe Noir

8 kommentarer:

 1. Var jo en veldig knallveske! Har planer om kjøpe en MBMJ veske snart (fikk en av foreldrene mine til jul som ikke falt i smak, og har byttelapp), bare venter på at butikken skal få inn noen jeg liker!

  Sv; Hehe, da er jeg nysjerrig om en som liker det sært kommer til å like denne filmen! Og takk for ros :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy med MBMJ i julegave! Regner med at det kommer mye fint utover nå. Håper du viser på bloggen hva du bytter til, alltid gøy å se :)

   Slett
 2. Jeg syns veska di er kjempefin jeg! Syns ikke du skal deppe - selv om neon er går av moten etter hvert kommer det alltid tilbake. Og hvorfor skal man bry seg om hva som er på moten hele tiden, hvis du bruker den når neon ikke er like hot er det jo bare ekstra kult! Og det er jo ikke sånn at den er upraktisk eller ubehagelig, slike ting er det mer "lov" å angre på. Nyt veska, og våren når den omsider kommer! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Mange kloke ord på en gang her! Og tusen takk :) Er enig med deg i det du sier, føler bare at jeg kanskje kan bli litt lei siden jeg er så fryktelig "Gullars" om dagen. Haha. Men jeg har jo alltid elsket farger, så det skal nok gå bra. Snart vår nå, ikke sant :)

   Slett
 3. Den er så kul!!! Våren må komme snart, fordi jeg savner den sånn!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen, tusen takk!! Og ja, våren er like rundt hjørnet nå, bare vente bittelitt så er den her plutselig. Vi er jo på den riktige siden av jul i hvertfall :)

   Slett
 4. Nei, nei, nei! Ikke angre! Den der kan du bruke masse framover, selv om neon "liksom" går av moten. (Føler det er der hele tiden, jeg?) Denne er rååå!

  SvarSlett
  Svar
  1. Okei! Jeg angrer IKKE. Skal bruke den i stykker jeg ;)

   Slett