16. januar 2012

NY VENN
- Se hva kjæresten min kom hjem med på lørdag! En fin, gul hjort fra Bolia, som nå har blitt vår nye venn. Vi liker det litt lekent, og denne passer perfekt inn hos oss. Hvis du vil se noen andre små detaljer fra vårt hjem, så kan du ta en titt her og her. Tror nok man trygt kan si at interiøret gjenspeiler endel av min/vår personlighet og klesstil. - Farger, farger, farger! Men ikke tivoli. Det skal være smakfullt.

Foto: Tulipe Noir

7 kommentarer:

 1. Fin! Lekent er bra. Jeg tittet på de andre bildene fra hjemmet deres, og måtte smile av godeste Pac Man. Og når jeg bodde i London gikk jeg forbi Banksy's ballongpike hver dag. Syns dere har klart balansegangen farger og smakfullt veldig bra! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Morsomt at du smiler av Herr Pac. Han er veldig fin, men han lever faktisk litt farlig om dagen. Jeg begynner å gå litt lei etter to år, så jeg leter etter en noe annet å erstatte han med. Noe litt mer rolig kanskje. Åh. Har du BODD i London? Heldige deg. Studerte du? Banksy er jeg nok litt blodfan av. Vært det helt siden han spede og mer anonyme begynnelse, nå har han jo blitt SVÆR. - Genial mann!

   Slett
  2. Hehe, ja jeg bodde i London ett år som student. Utrolig frustrerende med alle de spennende butikkene og et stramt studentbudsjett, men det var en gøy tid jeg ikke ville vært foruten. Nå syns jeg det er veldig, veldig mye bedre å reise dit som turist i ny og ne enn å bo der faktisk. Mye stress og mye tid til å reise på kryss og tvers over byen. Digger Banksy jeg og, mannen er genial, som du sier! :)

   Slett
 2. Så stilig! Digger detaljene fra hjemmet deres! utrolig kult, må vise det til kjæresten min :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du liker det! Nå ble jeg ordentlig glad :) Snille, snille deg. Noen ganger føler jeg at jeg kanskje går litt over stokk og stein med alle de rare påfunnene mine, men det skal jo være gøy! Tenker slik både med mote og med innredning, er jo ikke noen vits å ta ting så forferdelig alvorlig hele tiden? :)

   Slett
 3. Fine hjorten! Og flinke kjæresten :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ja, han er veldig flink. Og han ble veldig fin der han henger. Gøyal liten (eller litt stor) detalj ;)

   Slett