16. januar 2012

FLOW IT, SHOW IT - LONG AS GOD CAN GROW IT
I dag var det dags for et etterlengtet frisørbesøk. Håret ble klippet og farget hos Gevir på Grunerløkka, og jeg må virkelig si meg superduper-fornøyd. Trengte sårt å få kvittet meg med slitte tupper og å få litt dreis på fargen. Plukket med meg en hårspray og en saltvannsspray/teksturspray fra Shu Uemura. Selv om jeg har mye hår så er det ganske glatt og da er det fint å tilføre det litt ekstra tekstur. Børsten fra Shu Uemura fikk jeg på kjøpet. Og ingenting kunne vært bedre enn det for den jeg har nå tilfører håret mitt mer vondt enn godt (les: den river av meg håret). Så: Hipp hurra for ny børste!

Foto: Tulipe Noir

14 kommentarer:

 1. Så pussig, jeg var også hos frisøren i dag! Uheldigvis ble jeg mildt sagt misfornøyd da (stay tuned på bloggen, så får du se), så jeg er glad du hadde en mer positiv opplevelse! Kanskje jeg må prøve Gevir neste gang. Heldige deg som fikk hårbørste! :) Håret ditt ser helt stunning ut, skulle ønske jeg hadde sånn tjukt hår...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var pussig! :) Håper håret du ser mer lys i hårtunnelen nå enn du gjorde i går. Jeg kan absolutt anbefale Gevir, jeg gir ikke håret mitt til noen andre her i byen fra nå. Og tusen takk for hyggelig kommentar om håret mitt. Er faktisk litt stolt av å ha et relativt sunt og tjukt hår hvor alt er mitt eget. Er jo så mange som driver med juks og fanteri i disse dager. Dagens ungdom altså... ;)

   Slett
  2. Nja, jeg er fortsatt sur, men siden håret skulderlangt nå er det ingen krise. Bare kjipt å føle at jeg har kastet bort pengene. Neste gang kan det hende jeg prøver Gevir. :) Ikke noe fan av extensions jeg heller, ville aldri hatt det selv og syns ikke det er noe særlig fint på andre. Selv om jeg har veldig tynt hår som så godt som nekter å bli langt...

   Slett
 2. Går ut fra at bildet er av deg? Ser rålekkert ut! Nyyydelig farge til deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er meg vet du, snuppa. Selv om jeg er ultra-anonym som dristet jeg meg til et lite hårfoto. Men du kjener meg jo, så du vet jo hvordan resten ser ut også ;) TUSEN TAKK for superfine komplimenter. Du er altfor snill!

   Slett
 3. Heldiggrisen! Det er så digg å være hos Gevir, og da spesielt Linn ;) Jeg har den børsten og er storfornøyd! Nydelig farge du har på håret nå!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jo takket være deg jeg oppdaget både Gevir og Linn, så ALL honnør til deg! Børsten har jeg jo sett at du har, så jeg sa: "Jeg skal ha en slik som R har jeg". Haha...men de var jo utsolgt, MEN hvis jeg kjøpte to produkter fikk jeg med en litt mindre versjon. Så jeg er STORFORNØYD. Og tusen takk for fine, fine ord! Snille solklumpen ;)

   Slett
 4. Så noen som anbefalte den kosten i dag faktisk :) Deilig med frisørbesøk, og ikke minst med nye produkter :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Gjorde du? Husker du hvor? Den er i hvertfall helt fantastisk (det jeg har rukket å børste meg i løpet av de siste 24-timene...haha). Frisørbesøk er alltid deilig, fint å få litt orden på alt håret :) - Du har jo verdens nydeligste hår! Fine, fine krøllene.

   Slett
 5. WOW. Nyyyyydelig farge, og utrolig fine krøller! :o

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, snille snille Marte :) Jeg er utrolig fornøyd med fargen, føler at den er veldig "meg". Krøllene skal nok frisøren ha kred for, elsker når frisøren spør om jeg vil ha litt krøller i håret. Krøller <3

   Slett
 6. :o Er det ditt hår? Nå ble jeg litt sjalu her jeg sitter, har jo så stritt hår.. Nyydelig farge og bølger :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Kjenner nesten at jeg rødmer her jeg sitter. Veldig pent sagt av deg. Men håret ditt er jo nydelig! Og jeg er dødsmisunnelig på "skillsene" dine når det kommer til makeup. Virkelig.

   Slett
 7. så nydelig hår!! kan jeg spørre hva er prisen for en klipp hos gevir?

  SvarSlett