6. januar 2012

IN THE MAKINGJeg måtte jo selvfølgelig lage en neongul variant av dette smykket også. Smykket er kjøpt på Glitter og stenene har jeg malt med denne neglelakken. Tror kanskje at jeg skal gå over med et par lag ekstra da jeg vil at fargen skal bli enda mer gul og giftig. Tidligere så har jeg jo malt flere slike smykker, og jeg må si meg spesielt fornøyd med dette i noenrosa og denne art deco varianten.

Foto: Tulipe-Noir

9 kommentarer:

 1. Er så imponert over deg! Sitter nå og ser på Jenny Skavlan på Nytt på nytt, har på seg et smykke fra Goldmine (om jeg ikke tar helt feil?), så tenkte på deg! Gleder meg til å se vakre deg med ditt smykke :)

  SvarSlett
 2. Christine: Hei søte du! Du har helt rett, Jenyy hadde på seg et fantastisk Goldmine smykke i går. Så koselig at du tenkte på meg :) Gleder meg veldig til å se deg igjen også!

  Fiffi: Tusen takk! Det er jo så enkelt og det blir jo så kult. Når man først har startet er det nesten litt vanskelig å slutte :)

  SvarSlett
 3. Det ble kjempekult! Du frister meg til å kjøpe flere :p

  SvarSlett
 4. Luisa: Tusen takk! Det er ikke meningen å friste deg altså...men jeg forstår deg godt. Det er jo så fint! Og så forbaska kult :)

  SvarSlett
 5. Jeg vil også lage sånn! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Det må du gjøre! Og poste på fine bloggen. Er så enkelt at selv en ape med dårlig finmotorikk kan klare det ;)

   Slett
 6. Så fint!

  Hvor har du kjøpt smykket? Finner det ingen steder :(

  SvarSlett
 7. Hei Lena! Beklager så sent svar fra meg. Jeg tror det kan være litt vrient å finne det nå, da jeg vet at Glitter hadde halvpris på alle sine smykker rett før jul. Men hvis du leter skikkelig så kan det jo hende du finner det :) Jeg er opprinnelig fra Fredrikstad og når jeg var hjemme for litt tilbake så fikk jeg de til å undersøke litt og da greide de å oppdrive to stk til meg i Sarpsborg. Eller så har jeg kjøpt et på Storo Storsenter (men tror de er tomme nå). Hvis det hjelper så kan du jo får varenummeret, kanskje de kan søke det opp eller ringe andre butikker for deg. Varenummeret er: 220535102000. Håper det kan være litt til hjelp. Lykke til, håper du finner det :)

  SvarSlett