17. januar 2012

JEG HAR VERDENS SNILLESTE MAMMA


...som gir meg dette i bursdagsgave!!

Jeg tror jeg nesten dåner. Og besvimer. Jeg har jo skrevet om dette FANTASTISKE smykket fra Doloris Petunia før, og nå har designeren laget noen til! Jeg slår hjul en trillion ganger og tar breakdance-moves verden ikke trodde var mulig (ikke jeg heller for den saks skyld...). Dette smykket står det skrevet navnet mitt på, og er jeg ekstra heldig så har det kommet seg til Norge slik at det får lov til å være med på Costume awards 2012, den 26.januar. JEG ER SÅ HELDIG!! Tusen takk, snille mamma. Jeg kan nesten ikke tro det.

8 kommentarer:

 1. Åååååååh! Så heldig du er! :) Mammaen din er kjempesnill, smykket er helt fantastisk nydelig! Vi tar gjerne et bilde av det på når den tid kommer... Det blir sikkert kjempefint til sommeren. PS Ta godt vare på den snille mammaen din du. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er virkelig superduper heldig! Gleder meg som et lite barn til jeg får det. Hadde jeg ikke hatt bursdag nå snart, og samtidig en så snill mor så tror jeg remaken av dette smykket hadde vært en fryktelig vond opplevelse med tanke på shoppestoppen. Og jeg LOVER at jeg skal ta bilder. Jeg skal knipse det i stykker ;)

   Slett
 2. Svar
  1. Ikke sant? Føler at OMG er et passende uttrykk :)

   Slett
 3. Svar
  1. Jeg vet! Hun er altfor snill. Jeg har jo egentlig shoppestopp nå, og det at hun gir meg muligheten til å få dette til bursdagen er så fryktelig snillt :)

   Slett
 4. Heldiggris! Er omtrent hver dag innom og titter på denne selgeren sine vakre smykker :)

  // Haha, er blitt ganske så avhengig - men det er fremdeles litt igjen før Etsy-avhengigheten når eBay-avhengighetens høyder...

  Var i hvert fall det første som slo meg da jeg så smykke :) Ingenting å takke for :)

  SvarSlett
 5. Oioioioi snille mamman din! For en fin gave :D Hipp hurra jeg jubler for deg :) Vi må få se det på når du får det!

  SvarSlett